Säkerhetsbubblan nu över 3000 medlemmar

Facebookgruppen som jag och Karl Emil Nikka startade i November har nu nått 3000 medlemmar vilket är otroligt kul. Och vi tjänar inga pengar på gruppen utan den drivs helt ideellt av oss, precis som jag driver Kryptera.se.

Vi har några enkla regler samt så görs ett inlägg varje måndag med en sammanställning över vilka lediga jobb som finns ute just nu inom cybersäkerhet.

För att citera en av medlemmarna i gruppen:

Den mest givande kanalen just nu, och jag hakade på ganska direkt också. Jag tror att det här med högt och lågt, försöka dela med sig av kompletterande perspektiv och inte duka för att svara för de enkla frågorna är nycklar. Att faktiskt diskutera svenska förhållanden och sätta dem i sin kontext kan vara nog så viktigt inte bara i utbildning om säkerhet utan även i stadskunskap och ledningsfrågor som kan vara nog så viktiga för helheten.

Här hittar du gruppen: https://www.facebook.com/groups/sakerhetsbubblan/

Och undrar du varför gruppen har just ändelsen ”bubblan” så finns det en historia bakom. Här uppläst av Fredrik Wass:

Jonas Lejon

Om Jonas Lejon

En av sveriges främsta cybersäkerhetsexperter med nästan 20 års erfarenhet inom området och en bakgrund från FRA och Försvarsmakten. Kontakta mig gärna på telefonnummer 010 1889848 eller [email protected] om Er organisation behöver hjälp med cybersäkerhet. LinkedIn Twitter

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.